O fundaciji

Postali smo boter desetim otrokom

Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka je pristopila »Botrstvu v Sloveniji«, humanitarnemu projektu Zveze prijateljev mladine Slovenije Moste-Polje za pomoč otrokom in mladim v hudih življenjskih stiskah. V letu 2013 bo Ustanova Pustimo jim sanje tako boter za boljši jutri desetim otrokom iz Koroške, starim od enega do trinajst let: Ajdinu, Tanji, Katarini, Maretu, Edmondu, Matevžu, Damiru, Kristini, Luciji in Neži.

Otroke - varovance Ustanove Pustimo jim sanje - Fundacije Danila Türka je na predlog Društva prijateljev mladine Koroške izbrala Zveza prijateljev mladine in živijo v nezavidljivem materialnem in socialnem pomanjkanju. Zaradi finančne stiske družin so ti otroci prikrajšani za vse življenjske spodbude, zaradi revščine pa pogosto tudi izključeni iz družbe svojih vrstnikov.

Sredstva botrstva, ki jih bo humanitarnemu projektu »Botrstvo v Sloveniji« prispevala tudi Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka, bodo otrokom pomagala omogočiti boljše pogoje za življenje in jim s tem dala možnost za lepše otroštvo in mladost.

Projekt »Botrstvo v Sloveniji« je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v Sloveniji. Botri svojim varovancem omogočajo udeležbo na letovanjih, zimovanjih, taborih, šoli v naravi, inštrukcijah za izboljšanje učnega uspeha oz. razvoj talentov in ostalih dejavnostih, ki otrokom izboljšujejo kvaliteto življenja. 
 

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW