O fundaciji

Oktobra dobrodelni koncert za pomoč otrokom, žrtvam nasilja

Pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka bo 24. oktobra 2011 ob 20.00 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potekal že drugi dobrodelni koncert Pustimo jim sanje. Izkupiček od prodaje vstopnic bo tudi letos namenjen pomoči otrokom, žrtvam nasilja, ki jim je svet vzel brezskrbnost. Na koncertu bo nastopil Jan Plestenjak z gosti.

Izkupiček od prodanih vstopnic za lanski koncert Fundacije Danila Türka - Ustanove Pustimo jim sanje ter donacij skoraj pet tisoč fizičnih oseb in petdeset podjetij tekom samega koncerta je znašal 166.785,52 EUR. Celotni izkupiček je bil namenjen štirim kriznim centrom za otroke in mladostnike (v Kopru, Krškem, Novi Gorici ter kriznemu centru za otroke Slovenije), pomoči otrokom Preventa, rehabilitaciji otrok invalidov iz Gaze v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča ter letovanju več kot trideset otrok iz kriznih centrov.

Tudi letošnji izkupiček od prodanih vstopnic bo v celoti namenjen pomoči otrokom, žrtvam nasilja, in sicer za delovanje centralnega slovenskega kriznega centra za otroke in mladostnike ter podpori postavitve Slovenske vasi misijonarja Pedra Opeke na Madagaskarju za otroke iz Akamasoa.

Vstopnice za dobrodelni koncert Fundacije Danila Türka - ustanove Pustimo jim sanje 24.10.2011, katerih izkupiček bo v celoti namenjen pomoči otrokom, so že na voljo na blagajnah Cankarjevega doma in Mercator centrov (poslovalnice M holidays) po Sloveniji. 

Oglejte si fotografije z lanskoletnega koncerta

Oglejte si video posnetek z lanskoletnega koncerta
 

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW