O fundaciji

Naj smeh pomaga vsem in povsod

Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka bo v ponedeljek, 17. junija 2013, ob 21. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani zbirala sredstva za namensko pomoč za potrebe projekta "Botrstvo v Sloveniji" (prehrano, zdravila, medicinske pripomočke, terapije, različna usposabljanja ipd.), na katero trenutno čaka najmanj 300 otrok iz vseh slovenskih regij. Tokrat s pomočjo Vida Valiča in Denisa Avdića, ki bosta s komedijo 'Udar po moško' zadnjič brezplačno nasmejala vse, ki se nam boste pridružili na ljubljanskem Kongresnem trgu. Vabljeni!

Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka je z letom 2013 pristopila k vseslovenskemu humanitarnemu projektu "Botrstvo v Sloveniji" in je boter desetim otrokom. Njihove zgodbe in zgodbe drugih otrok, potrebnih pomoči preberite tukaj.

Z dobrodelno predstavo 'Udar po moško' Vida Valiča in Denisa Avdića, najbolj priljubljenih slovenskih stand-up komikov, bomo tokrat zbirali sredstva za projekt Zveze prijateljev mladine Slovenije - "Botrstvo v Sloveniji", in sicer za otroke, ki živijo v hudem materialnem in socialnem pomanjkanju. Dve uri trajajoča predstava je polna nasmehov, smehljajev in gromkega smeha, aplavzi več kot 110.000 dosedanjih gledalcev 222 izvajanj te predstave pa vsakokrat znova dokazuje, da so se vsi odlično zabavali.

Zabave in smeha pa bi moralo biti polno tudi življenje vsakega otroka. Zato pomagajmo otrokom premagati stisko, revščino, žalost in socialno izključevanje, ter jim povrnimo nasmejan in brezskrben vsakdan:

- pošljite sms z besedo BOTER na 1919 in prispevajte 1 evro v sklad Botrstvo v Sloveniji;

- poljuben znesek lahko nakažete tudi na račun Ustanove Pustimo jim sanje - Fundacije Danila Türka štev.: 03100-1002363471, odprt pri banki SKB d.d. (koda namena: CHAR; sklic: SI 00 115, namen: Botrstvo).

Pomagajte po svojih zmožnostih in - vabljeni v ponedeljek, 17. junija 2013, ob 21. uri na ljubljanski Kongresni trg!
 

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW