O fundaciji

Špas teater in Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka ponovno skupaj v dobrodelnem projektu Slovenska muska za slovenske otroke

Ljubitelji komedije so že kar vajeni, da jih Špas Teater večkrat preseneti z dobrodelnostjo. Zbiranju sredstev pomoči potrebnim vedno namenijo najuspešnejšo predstavo sezone in tako bo tudi letos.

 

Slovenskim otrokom bodo namenili jubilejno, 200-to ponovitev trenutno najbolj vroče glasbene komedije "Slovenska muska od A do Ž", s katero so ustvarjalci z Ladom Bizovičarjem na čelu, gostovali po vsej Sloveniji.

Ne samo, da vas bo predstava nasmejala do solz in naučila nekaj novega o slovenski glasbi in njenih izvajalcih, pač pa boste s tokratnim ogledom tudi pomagali tistim najmlajšim, pomoči najbolj potrebnim. Dobrodelna 'Slovenska muska od A do Ž', bo na sporedu 18. junija v Kulturnem domu Mengeš ob 20 uri. Izkupiček od prodaje vstopnic bo v celoti namenjen Ustanovi Pustimo jim sanje - Fundaciji Danila Türka.

"Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč!" (Lado Bizovičar in glasbeniki)

Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka in Špas teater tudi vljudno vabita vse obiskovalce predstav 17.6. (Čista norišnica), 18.6. (Slovenska muska od A do Ž) in 19.6. (Udar po moško 2), da se pridružijo akciji zbiranja šolskih potrebščin za otroke, katerih starši so ob stečaju Mure ostali brez zaposlitve. Prinešene potrebščine bomo sprejemali neposredno pred pričetkom predstave v preddverju Špas teatra.

Gradnja

Fundacija bo najmanj za obdobje enega leta tem otrokom pomagala tudi s finančnimi sredstvi za kritje mesečnih stroškov, povezanimi s šolskimi in obšolskimi dejavnostmi.

Dragi obiskovalci, razveselili se bomo vsakega zvezka, beležke, pisala, ravnila, radirke in drugih potrebščin! Še mnogo bolj pa se jih bodo razveselili otroci, ki našo pomoč resnično potrebujejo.

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW