O fundaciji

Novice

Prihod otrok, žrtev vojne v Gazi, na rehabilitacijo v Slovenijo

V soboto, 3. oktobra, je v organizaciji Ustanove Pustimo jim sanje - Fundacije Danila Türka, v Slovenijo pripotovala že 12. skupina otrok iz Gaze, ki bodo na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu SOČA deležni 4-tedenske rehabilitacije poškodb, ki so posledica oboroženih spopadov v Gazi.

Pomagali smo Erikovi družini, pomagajmo skupaj še drugim

V Sloveniji je vse preveč otrok, ki so zaradi materialne stiske prikrajšani za marsikatero, tudi samoumevno spodbudo za človeka dostojno življenje. Ujeti so v težko in žalostno okolje svojega vsakdana, v katerem ni prostora za sproščenost in smeh, kaj šele za spodbuden in zdrav razvoj. V Ustanovi Pustimo jim sanje - Fundaciji Danila Türka smo prisluhnili pretresljivi zgodbi še ne trinajstletnega Erika ter njemu in njegovi družini skupaj z drugimi donatorji v okviru projekta 'Botrstvo v Sloveniji' pomagali iz trenutne velike življenjske stiske.

Naj smeh pomaga vsem in povsod

Ustanova Pustimo jim sanje - Fundacija Danila Türka bo v ponedeljek, 17. junija 2013, ob 21. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani zbirala sredstva za namensko pomoč za potrebe projekta "Botrstvo v Sloveniji" (prehrano, zdravila, medicinske pripomočke, terapije, različna usposabljanja ipd.), na katero trenutno čaka najmanj 300 otrok iz vseh slovenskih regij. Tokrat s pomočjo Vida Valiča in Denisa Avdića, ki bosta s komedijo 'Udar po moško' zadnjič brezplačno nasmejala vse, ki se nam boste pridružili na ljubljanskem Kongresnem trgu. Vabljeni!

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW