O fundaciji

Novice

Slovenci ob dobrodelnem koncertu podarili upanje za otroške sanje

Ob drugem dobrodelnem koncertu Pustimo jim sanje pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka, ki se je odvijal v razprodani in povsem zasedeni Gallusovi dvorani Cankarjevega doma 24.10.2011 ter ob neposrednem prenosu na TV Slovenija, portalu 24ur.com in Valu 202, je bilo do danes zbranih že 142.827 evrov donacij, in sicer od skupaj 3.760 klicočih v klicnem centru 99.318 evrov, od vstopnic pa še 43.509 evrov. Donacije se še zbirajo.

Za dobrodelni koncert za brezskrbne sanje tudi zlorabljenih otrok veliko zanimanje

Zaradi izjemnega zanimanja za dobrodelni koncert Pustimo jim sanje, ki bo v ponedeljek, 24. oktobra 2010 ob 20. uri v Cankarjevem domu, so danes pričeli s prodajo dodatnih vstopnic. Že drugo leto zapored bodo številni glasbeniki in druga znana imena pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka v okviru dobrodelnega koncerta Pustimo jim sanje pomagali zbirati sredstva za pomoč otrokom, žrtvam nasilja in najhujših zlorab.

Oktobra dobrodelni koncert za pomoč otrokom, žrtvam nasilja

Pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka bo 24. oktobra 2011 ob 20.00 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potekal že drugi dobrodelni koncert Pustimo jim sanje. Izkupiček od prodaje vstopnic bo tudi letos namenjen pomoči otrokom, žrtvam nasilja, ki jim je svet vzel brezskrbnost. Na koncertu bo nastopil Jan Plestenjak z gosti.

Za brezskrbno otroštvo libijskih otrok

Ustanova Pustimo jim sanje je danes gostila otroke iz libijskih mest Misrata in Bengazi ob zaključku njihovega dvotedenskega bivanja v Sloveniji. Na ogled Ljubljane, živalskega vrta in ljubljanskega gradu so otroke popeljali člani uprave Fundacije Danila Türka.

Prvo leto Ustanove Pustimo jim sanje uspešno

Ustanova je v prvih enajstih mesecih obstoja uspešno spodbujala aktivnosti za preprečevanje in tudi odpravljanje vzrokov nasilja v družini, v šolskem in lokalnem okolju, na območjih, kjer je ogrožen mir in povsod tam, kjer je grobo kršeno otrokovo dostojanstvo in sta ogrožena življenje in zdravje otrok.

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW