O fundaciji

Novice

Oktobra dobrodelni koncert za pomoč otrokom, žrtvam nasilja

Pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka bo 24. oktobra 2011 ob 20.00 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potekal že drugi dobrodelni koncert Pustimo jim sanje. Izkupiček od prodaje vstopnic bo tudi letos namenjen pomoči otrokom, žrtvam nasilja, ki jim je svet vzel brezskrbnost. Na koncertu bo nastopil Jan Plestenjak z gosti.

Za brezskrbno otroštvo libijskih otrok

Ustanova Pustimo jim sanje je danes gostila otroke iz libijskih mest Misrata in Bengazi ob zaključku njihovega dvotedenskega bivanja v Sloveniji. Na ogled Ljubljane, živalskega vrta in ljubljanskega gradu so otroke popeljali člani uprave Fundacije Danila Türka.

Prvo leto Ustanove Pustimo jim sanje uspešno

Ustanova je v prvih enajstih mesecih obstoja uspešno spodbujala aktivnosti za preprečevanje in tudi odpravljanje vzrokov nasilja v družini, v šolskem in lokalnem okolju, na območjih, kjer je ogrožen mir in povsod tam, kjer je grobo kršeno otrokovo dostojanstvo in sta ogrožena življenje in zdravje otrok.

Delov dobrodelni tek za Ustanovo Pustimo jim sanje

Dr. Danilo Türk, predsednik programskega sveta Ustanove Pustimo jim sanje bo na današnjem Delovem dobrodelnem teku, speljanem po tivolskih poteh, nagovoril udeležence in napovedal tudi start teka otrok.

Kontakt za
donatorje

Ustanova Pustimo jim sanje
Fundacija Danila Türka

Linhartova ulica 51,
1000 Ljubljana

Transakcijski račun:
03100-1002363471
banka SKB

Davčna številka:
11110376

E-naslov:
info@fundacija-danilaturka.org

Sledite nam

FB TW